Košarica

Tko ne voli primati poklone?

Objavio Marija Plavcic na
Tko ne voli primati poklone?

Možda niste od onih koji vole blagdansku šoping groznicu, ali, tko još ne voli primati poklone? Mali znakovi pažnje ne znače puno u financijskom smislu, ali u smislu pažnje itekako puno znače, bez obzira s koje strane se nalazili (primatelja ili davatelja). Namjera ili poruka da mislite na nekog je već samo po sebi najveći poklon. Zato smo za vas pripremili neke prijedloge poklona koji čine baš taj mali znak pažnje, koji govore da mislimo jedni na druge, i naravno, da uvijek darujemo s ljubavlju.

Pa krenimo. Uvijek je dobro prije odabira poklona razmisliti kakva je osoba za koju biramo dar, u kojoj životnoj situaciji se trenutno nalazi i što bi joj najviše trebalo ili ju samo razveselilo. Koje boje ili mirise voli, ima li neke svoje rituale koji ju ispunjavaju… Tako si određujete smjer na što ćete preusmjeriti pažnju. S preparativnom kozmetikom ne možete nikada pogriješiti jer realno – svi ju koristimo. I treba nam kad-tad, bez obzira radi li se o tipu osobe koji posvećuje puno pažnje tome ili ima samo jedan do dva osnovna proizvoda koji mu služe za sve.

Sastavili smo listu prijedloga poklona za (nadamo se) sve situacije. Ili barem većinu njih s kojima se svi susrećemo. I da, imamo i prijedloge poklona za sve one koje možda i ne poznajete dovoljno blisko ili naprosto imaju sve.

Sa Sapunotekom znajte i da poklanjate ekološke održive poklone koji su od prirodnih, organskih, veganskih i cruelty free sastojaka, u ekološkim pakiranjima, od kojih je većina biorazgradiva, dok se ostali dio može nebrojeno puta reciklirati. Ovo također može biti jedna divna poruka koju šaljete s darom.

Praktičan paket za tvojeg najdražeg bradonju

Poklon paket prirodne kozmetike za muškarce „Regoč“ sadrži:

 njega brade poklon paket regoč

Kreirali smo gotov proizvod pod motom „sve u jednom“. Drvenasto mošusni miris sandala koji dominira u ovom paketu, kreiranom za muškarce, a pogodnim za sve, ima dodatnu funkciju pojačavanja baktericidnih svojstava i sprječavanja iritacija uslijed brijanja.

Ne odgovara li vam cijeli paket, proizvode možete kombinirati pojedinačno za praktično rješenje prema vlastitim potrebama. Npr. sapun za brijanje može koristiti i nježniji spol, a pivski sapun se zbog nježnih prirodnih sastojaka može koristiti univerzalno za sve - lice, bradu, kosu, ruke i cijelo tijelo. Osim toga, možete zasebno naručiti i ulje za njegu brade od argana, sezama i indijske sandalovine koje istovremeno njeguje bradu, ali i kožu ispod brade, te je jednako djelotvoran i za kosu (osnažuje folikule dlaka i potiče njihov rast).

Svatko ima najbolju mamu

Naš poklon paket za mamu naziva „Najbolja mama“ krije bogati sadržaj njegujućih proizvoda koje svaka mama zaslužuje za svu ljubav i pažnju koju nam daje.

U paketu se nalazi:

poklon za mamu humanitarni poklon

Osim toga, kupnjom ovog paketa podržavate i sve „SOS mame“ jer Sapunoteka odvaja 40 kuna po paketu za SOS Dječja sela u Hrvatskoj.

Za svaku onu prijateljicu koja te uvijek spremno sasluša i razveseli baš kada ti je potrebno

Baš kao i tvoja najbolja prijateljica, jednako takav je i veseli poklon paket „Bumbarov let“ kojim dominiraju vesele citrusne note – idealan je za one nepopravljivo optimistične i vedre osobe. Ili za one kojima malo optimizma ne bi falilo. :)

Paket sadrži:

 poklon za prijateljicu za sestru naranča citrusi bumbarov let

Ako niste za paket, sapun od maslinovog ulja „Mala vještica“(pojačan piling efektom maka i zelenom glinom)će biti možda zgodan poklon „od milja“ vašoj najboljoj prijateljici ili sestri.

Za klince – male i velike

Prigodnog naziva i prigodne primjene, mirišljavi sapun poput „Djeca cvijeća“ osim otkačenog naziva nosi u sebi bogate vesele mirise naranče i pačulija te je primjenjiv za svakodnevno tuširanje i pranje ruku radi blage i jednostavne formule.„Sapun s morskom soli Lavanda & cimet“ u obliku srcu jednako je njegujući, a pobudit će dodatno blagdansko raspoloženje radi blagdanskog mirisa cimeta.

Onaj par za koji je teško pronaći zajednički poklon

Rješenje za takav par nalazi se u poklon paketu „Zov divljine“ s proizvodima iskoristivim i za nju i za njega.

Paketom se provlače sastojci i unisex mirisne note (ružmarina, konoplje i masline) koje se mogu svidjeti i njoj i njemu, a sadrži:

poklon za dečka unisex pokloni poklon za par zov divljine

Za nježne dodire, čak i na minusima

Zimsko razdoblje nikome ne ide ruku pod ruku radi oštrijih temperatura koje se vrlo često očituju na grubljoj i suhoj koži ruku. Stoga je poklon paket „Ježeva kućica“ toplih i hranjivih nota idealan za takve situacije. Ujedno, još jedan univerzalan poklon za nju ili njega. Ovisno čijim nježnim dodirima je posvećen.

Sastoji se od:

 poklon za curu za kćer za ženu badem vanilija ježeva kućica

Za sve one kojima treba „5 min samo za mene“ u danu

Kombinacija proizvoda koji čine spa paket za svakoga i onih „5 minuta u danu samo za mene“, s fokusom na lice. Možete birati proizvode koji uključuju rituale za:

- čišćenje lica, za što je idealan sapun „Bolje zob nego rob“ pogodan za masnu i suhu kožu

spa pokloni za opuštanje prirodna kozmetika njega sapuni

- nanošenje dnevne kreme za lice: Divlja ruža - shea maslac - smilje (za suhu i zrelu kožu), Kamilica - crni kim – noćurak (za normalnu i osjetljivu kožu) ili Lješnjak - čajevac - bergamot (za masnu i problematičnu kožu)

- te noćne kreme za lice: Anti age ili Hidratantna s hijaluronskom kiselinom i ceramidima

- a dodatno po potrebi piling za lice i tijelo BHA 2% (svaka dva tjedna)

Univerzalni spa paket

Kombinacija proizvoda koji čine spa paket za svakoga i onih „5 minuta u danu samo za mene“, s fokusom na tijelo. Možete birati proizvode koji uključuju:

- piling za tijelo: Lavanda & maslina, Limun & marelica ili Vanilija & badem

- losion za tijelo: Badem, Bundeva (za sve tipove kože), Marelica ili Maslina

Za šefa/šeficu

Jednostavno, praktično, mirišljavo i prirodno – idealno za svakog šefa i šeficu. Kombinirate li set od nekoliko mirišljavih sapuna + kremu za ruke - nećete pogriješiti. 

-Sapuni s morskom soli (brodić) idealni za ruke i svakodnevno tuširanje su: Lavanda-cimet, Mandarina – limuntrava, Naranča – klinčić, Metvica - anis - aktivni ugljen.

- Sapun od maslinovog ulja „Nije sve tako sivo“ dodatno će opustiti kombinacijom bergamota, limuntrave i mandarine.

- Univerzalne kreme za ruke možete pronaći od: Badema& kakao, Masline& lavande ili Shea & konoplje.

Za one koji imaju sve

sapunoteka poklon kartica

Niste li baš sigurni što pokloniti nekome za koga mislite da ima sve, vjerujte, uvijek se može naći nešto što će dobro doći toj osobi. Izbor ostavite na njima, dovoljno je da im poklonite Sapunotekinu darovnu karticu koja se može iskoristiti unutar razdoblja od čak pet godina. Idealan poklon i za sve one koji nam trenutno nisu blizu, jer vi birate za njih, a mi im šaljemo poklon paket.

Za one koji vole DIY projekte

eterilna ulja poklon za božić

Izbor od sedam Sapunotekinih mirisnih eteričnih ulja (bez obzira poklonili ih sve ili samo određene) može motivirati osobu kojoj je poklon namijenjen na DIY dodatne aktivnosti. Bilo da iskoristi eterična ulja u difuzoru, posudicama koje se stavljaju na radijator ili poutpourri-u u vlastitoj izradi, s izborom mirisa od ružmarina, limuna, mandarine, slatke naranče, lavande, kadulje ili metvice nećete pogriješiti. Kako ih kombinirati, pronađite u našem članku „Kojim eteričnim uljima poboljšati raspoloženje i mentalno zdravlje“.

Iskombinirate li eterična ulja s morskom soli i Sapunotekinim uljem za masažu Sensual od marelice i jojobe, poklonili ste nekoliko mogućnosti, s obzirom da se od navedenog može napraviti i mirišljavi piling za tijelo.

U tijeku su akcije i popusti samo na našem web shopu

Pratite nas na društvenim mrežama jer do Božića traju akcije i popusti na određene proizvode, koje vrijede samo prilikom kupnje na našem web shopu, pa vaša idealna kombinacija poklona može ustvari biti i najpovoljnija.

Želimo svima vesele blagdane i ugodnu kupovinu te puno magičnih trenutaka poklonjenih pažnji.

P.Š.

Stariji članci

hrvatski